Hoeveel kost een appartement huren aan zee of in De Panne?

Appartement huren aan de kust

Hoeveel kost een appartement huren aan zee of in De Panne?

Hoeveel kost een appartement huren aan zee of in De Panne? Een vraag die men ons heel vaak stelt op familiefeestjes of bij vrienden. In je zoektocht naar een huurappartement aan de Belgische kust zal je snel merken dat de tarieven enorm verschillen. Om een idee te hebben van de huurprijzen aan de kust, neem een kijkje op onze tarievenpagina of krijg meteen een exacte prijs bij het ingeven van een bepaalde periode (reserveringsmodule).

In ieder geval is het huren van een appartement in De Panne meestal goedkoper dan op hotel gaan. Uiteraard, je zorgt in een appartement wel zelf voor je ontbijt (of je gaat natuurlijk heerlijk ontbijten in een van de vele zaken aan de kust 😉 ). Maar daartegenover staat dat je in een appartement véél meer ruimte hebt en – bij een goed appartement – over een uitgebreid uitgeruste keuken beschikt. En dat is het geval in ons appartement met 2 slaapkamers en zeezicht.

Wees op je hoede voor heel goedkope appartementen. Er zijn vaak redenen waarom een appartement goedkoop geprijsd staat:
– er zijn vele negatieve ervaringen en het appartement verhuurt moeilijk
– het appartement is niet goed uitgerust/ingericht
– de locatie is niet goed

Hoeveel het kost om een appartement te huren aan zee of in De Panne is ook afhankelijk van de periode. In de korte Belgische schoolvakanties (krokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie) liggen de huurprijzen doorgaans hoger. Vele verhuurders zullen eveneens enkel verhuringen per week toelaten. De zomervakantie (juli & augustus) zijn traditioneel de topmaanden met hogere tarieven. En ook in juni (voorseizoen) en september (naseizoen) betaal je net iets meer.

Verder hebben volgende zaken nog invloed op de huurprijs: het al dan niet beschikken over zeezicht en een privé parkeerplaats, aantal slaapkamers, ligging, aanwezigheid zwembad, … Welkom in Sea-Zen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.