Last-minute aan zee

Een last-minute aan zee: wat is er populairder dan last-minute te beslissen om enkele daagjes aan de Belgische kust door te brengen? In ons kleine landje is de kust de meest populaire locatie om even uit te waaien. Zelfs vanaf de andere kant van Vlaanderen is het “maar” 250 kilometer met de wagen. Ook met het openbaar vervoer sta je in een mum van tijd met je voeten in het zoute zeewater. Ideaal voor mensen die even willen ontsnappen uit het drukke leven van alledag, de zorgen van het werk willen achterlaten en willen genieten van zoute, gezonde zeelucht en het weidse uitzicht over de prachtige Noordzee. Aan de zee en in “ons De Panne” is er √†ltijd wel iets te doen.

Last-minute in Sea-ZenBenieuwd hoeveel jouw verblijf in het prachtige maar betaalbare appartement Sea-Zen in het gezellige De Panne kost? Bekijk online of ons appartement met zeezicht nog beschikbaar is voor een last-minute aan zee en maak onmiddellijk een prijssimulatie.

Opgelet: aan de Belgische kust vind je helaas vele appartementen van bedenkelijke kwaliteit. Regelmatig biedt men een “fantastische last-minute promotie” aan maar heel vaak gaat het dan om minder interessante appartementen: niet of slecht gerenoveerd, geen goeie locatie, veel geluidshinder en/of aan een drukke weg gelegen, … Verhuurders die het belangrijk vinden om de huurder een fijn en aangenaam verblijf te gunnen, zullen hun prijzen niet tot bodemtarieven laten zakken. Wij houden teveel van ons eigen stekje aan zee om het louter te beschouwen als een bron van inkomsten. Dus hou altijd in het achterhoofd: als het te mooi lijkt om waar te zijn; check dan altijd het appartementencomplex, de verhuurder, de staat waarin het appartement zich bevindt en de uitrusting, ervaringen van andere huurders, de locatie, afstand tot het centrum en de zee, parkeerplaats inbegrepen in de prijs, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.